Logo wereldregio.nl
Foto:

Visrestaurant Helder wordt Boutique Hotel

Wie nog een keer heerlijk wil lunchen of dineren in Visrestaurant Helder te Renesse en daar wil genieten van de keuken en Zeeuwse gastvrijheid moet dat dit voorjaar of deze zomer absoluut nog ééns doen. Ná het zomerseizoen - op 1 september - start de transformatie van Visrestaurant Helder naar Boutique Hotel Helder. Op deze locatie aan de Hogezoom verrijst een Boutique Hotel met zestien suites en een lobby en lounge Dat alles op 4 sterren niveau en met 5 sterren beleving.

Het  jonge ondernemersechtpaar Irene en René Oudesluijs-Bijkerk besloot, na 14 jaar succesvol ondernemerschap in hun restaurant, het roer om te gooien en hadden de ambitie om een Boutique Hotel neer te zetten. . ,,Een kleinschalig concept waar het de veeleisende hotelgast aan niets ontbreekt en waar persoonlijke aandacht zeer hoog in het vaandel staat” zo legt René Oudesluijs uit. Toen zij die wens bespraken met TEAM Concepts, het ontwikkelbedrijf van TEAMforREAL, waren zij ook direct enthousiast. Dit bedrijf ontwikkelt recreatieve projecten en hotels in Zeeland en zag direct de kans en uniciteit om een compact Boutique Hotel te creëren waaraan geen enkele concessie wordt gedaan qua luxe, comfort en service. ,,Je kunt zoiets natuurlijk alleen maar doen als er een gedreven ondernemersechtpaar ‘aan boord’ is voor wie hospitality geen enkele verrassing kent. En er was direct een klik met René en Irene, dus dat concept was zo ontstaan,” legt Paul Huges van TEAM Concepts uit.

Architectenbureau Kort Geytenbeek uit Zierikzee maakte samen met Irene en René Oudesluijs-Bijkerk én ontwikkelaar TEAM Concepts een ontwerp voor de transformatie van het bestaande pand. Qua hotelorganisatie is er sprake van een alliantie met het bekende Zeeuwse hotelbedrijf Kloeg Collection, dat inmiddels vijf hotels aan de Zeeuwse kust exploiteert en doorgroeit naar 10 à 15 exploitaties. Kloeg Collection beschikt over alle moderne systemen en actuele kennis om succesvol een hotelbedrijf te kunnen runnen en kan via haar marketingapparaat snel en adequaat een hoge bezetting arrangeren. Irene en René zorgen er - samen met hun team - voor dat op locatie alles tot in de puntjes is verzorgd met een hoog serviceniveau en waarbij zij feitelijk als personal coach optreden voor de hotelgasten om hen van alle informatie, services en gemaksdiensten te voorzien.