Logo wereldregio.nl
Foto:

Boutique Schaardijk wordt opgeleverd

Over een kleine twee weken kunnen de eerste watersportliefhebbers hun hart ophalen in Boutique Resort Schaardijk. De afgelopen dagen leverde Bouwbedrijf Boogert het project op; precies op tijd voor het recreatieseizoen. 

Met haar kleinschaligheid, dorpse uitstraling en situering zo midden in het centrum van Scharendijke, geeft het nieuwe boutique resort de bezoeker het gevoel ook echt even inwoner van het dorp te zijn. Maar dan wel een luxe gevoel, met smaakvol ingerichte suites en een privé binnenplaats. Nadat vorig jaar kon worden gestart met de bouw van dit nicheproject, werd al snel het hoogste punt bereikt. Boogert is trots op het resultaat: binnen één jaar tijd is hier een uniek en compleet ingericht mini resort verrezen. Vanuit het dorp was er wel kritiek op de plannen. Men zag liever woningen voor de eigen inwoners. 

In totaal bestaat Boutique Resort Schaardijk uit 15 recreatiewoningen en 4 appartementen rondom de eerdergenoemde binnenplaats, plus een commerciële plint met fitnessfaciliteiten en een 4de vestiging van Fietsverhuur Zeeland. TEAM Leisure tekende voor de marketing van het project en voor de verkoop aan particuliere investeerders. Het beheer van het totale project is in handen van ‘Groenendijk Thuis in Verhuren’ uit Burgh-Haamstede, die de woningen en appartementen tevens verhuurt.