Afbeelding

Wegafsluitingen door aanleg rotondes

Algemeen

Rijkswaterstaat sluit in het weekend van 16-19 april twee nieuwe rotondes bij Burgh-Haamstede aan op de N57. Daarom is de N57 tussen de rotonde Steursweg (Burgh-Haamstede) en Neeltje Jans (Oosterscheldekering) in beide richtingen afgesloten. Deze afsluiting geldt van vrijdag 16 april 21.00 uur tot maandag 19 april 05.00 uur. Doorgaand verkeer tussen Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland over de Oosterscheldekering is dus niet mogelijk. Vanaf rotonde De Banjaard (Kamperland) is Neeltje Jans bereikbaar. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd.

Het verkeer wordt omgeleid via de Zeelandbrug (via de N59, N256 en N255 en vice versa). De omleidingsroute staat met gele borden aangegeven.

Ter voorbereiding op de aansluiting van de rotondes is vanaf donderdag 6 april 07.00 uur de Daleboutsweg ten oosten van de N57 afgesloten. Vanaf woensdag 12 april 07.00 uur is ook de Daleboutsweg ten westen van de N57 afgesloten. Deze afsluitingen duren tot maandag 19 april 05.00 uur. Bestemmingsverkeer wordt omgeleid. Deze omleiding staat met gele borden aangegeven. Nood- en hulpdiensten en het openbaar vervoer kunnen tijdens de afsluiting via een aangepaste rijbaan wel gebruik maken van de Oosterscheldekering. Met de aanleg van beide rotondes verbetert Rijkswaterstaat de verkeersveiligheid van de N57 bij Burgh-Haamstede. Meer informatie over het project is te vinden op www.rws.nl/rotondeszeeland.

Meer nieuws