Afbeelding

FoodBooth Market Plaza ter inspiratie klanten

Algemeen

In de hal van Market Plaza in Burgh-Haamstede is sinds kort een FoodBooth, een winkel-in-winkelconcept, gevestigd.

Bij de FoodBooth kunnen gasten voor en na het doen van boodschappen wat lekkers drinken of eten. Eerst zal het daarbij om ‘to go en afhalen’ gaan. Maar op termijn, wanneer het coronavirus niet meer rondwaart, worden er ook sta- en zitplekken gecreëerd. Er zijn diverse luxe koffies, thee en frisdranken verkrijgbaar en er is een wisselend menu met ontbijt- en lunchgerechten. Ook is er gebak en zoetigheid verkrijgbaar met onder andere gebak van bakkerij In de Soete Suikerbol uit Burgh-Haamstede.
In de toekomst worden er steeds meer activiteiten vanuit de FoodBooth georganiseerd zoals themaweken, proeverijen en demonstraties door lokale streekleveranciers. Via de FoodBooth wil Market Plaza gasten volop inspiratie bieden.

De FoodBooth is dus ook opgericht om lokale leveranciers een podium te gaan geven voor kookworkshops/demonstraties in de toekomst en het biedt ook de kans om lokaal beter samen te werken. Dus door ook te koken met de streekproducten die bij Albert Heijn Market Plaza verkocht worden.
De FoodBooth is vooralsnog vier dagen geopend: van woensdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur.

Meer nieuws