Logo wereldregio.nl
ZIERIKZEE - Woensdag 10 maart trof Handhaving hun voertuigen op de parkeerplaats aan de Laan van Sint Hilaire in Zierikzee aan met lekke banden. Mogelijk had iemand het gemunt op de voertuigen. De banden zullen vervangen worden en Handhaving vraagt getuigen van het incident zich te melden.
ZIERIKZEE - Woensdag 10 maart trof Handhaving hun voertuigen op de parkeerplaats aan de Laan van Sint Hilaire in Zierikzee aan met lekke banden. Mogelijk had iemand het gemunt op de voertuigen. De banden zullen vervangen worden en Handhaving vraagt getuigen van het incident zich te melden. (Foto: AS Media)

Banden lek gestoken van voertuigen handhaving

De auto’s van de handhaving Schouwen-Duiveland zijn afgelopen nacht vernield. Bij de voertuigen die geparkeerd stonden bij het gemeentehuis in Zierikzee zijn alle banden lek gestoken. Hierdoor zijn de voertuigen niet inzetbaar en moeten eerst gerepareerd worden. De handhaving heeft aangifte gedaan bij de politie en camerabeelden van de vernieling. Getuigen worden gevraagd om zich te melden bij de politie. (bron 112 Schouwen, foto AS Media)