Logo wereldregio.nl
Foto:

Steun Isis Pokorni in Christina Concours

Het nationaal klassiek Prinses Christina Concours is weer van start gegaan en Hét Talent van Schouwen-Duiveland 2019, Isis Pokorni uit Zierikzee doet mee.

Ook het jaarlijkse Prinses Christina Concours laat zich niet kisten door corona, maar organiseert de wedstrijd coronaproof en veilig, dus online. Zo zie je wellicht nóg meer talenten dan je ooit eerder hebt gezien Het bekende muziekconcours is begonnen met de voorrondes van West 1 (waar Zeeland onder valt) en daarna volgen de vijf andere regioconcoursen en de finale. Ook de 17-jarige Zierikzeese pianiste Isis Pokorni is te zien via de website van het Prinses Christina Concours. 

Deelnemers sturen hun deelnamevideo van 10 minuten in. Net als andere jaren zijn alle instrumenten en alle niveaus vertegenwoordigd. Voor iedere deelnemer wordt een persoonlijk onlinegesprek georganiseerd, waarin een professionele muziekjury feedback geeft op de ingestuurde video. Met de tips van de jury kunnen de deelnemers nóg muzikaler en nóg beter worden.

En wat vind jij de beste, mooiste of meest muzikale video? Laat het weten door mee te stemmen voor de publieksprijs. Je kunt stemmen door op je favoriete inzending te klikken, naar beneden te scrollen en je stem uit te brengen. Je stem wordt meegeteld nadat je die via de bevestigingsmail hebt bevestigd. Stemmen is mogelijk tussen 1 maart 18.00 uur en vrijdag 5 maart 18.00 uur.