Logo wereldregio.nl
Foto:

Market Plaza start Pick-up point in Zierikzee

Market Plaza opent maandag een Central Pick-Up Point aan de Boerenweg bij Auto Legemaate in Zierikzee. Een PuP is een afhaalpunt voor boodschappen van Albert Heijn, Etos en Gall & Gall die klanten online besteld hebben. Ook gaan meerdere bezorgbussen van Market Plaza vanuit deze locatie vertrekken voor het thuisbezorgen van boodschappen op Schouwen-Duiveland.

De overgang naar het Central-Pick-Up Point in Zierikzee heeft veel voordelen. Robert Meijer van Market Plaza: ,,Wij weten dat er veel gasten van Market Plaza zijn die hun boodschappen graag willen ophalen en/of willen laten thuisbezorgen. Vanaf 1 maart 2021 kunnen we een eilandelijke dekking bieden. Daarnaast maakt de nieuwe locatie ons minder afhankelijk van piek- en seizoendrukte in de winkels van Market Plaza in Bruinisse en Burgh-Haamstede. Deze drukte zorgde er nog weleens voor dat afhalen in de winkels of thuisbezorging tijdelijk niet mogelijk was. Nu kunnen we jaarrond de service voor het afhalen van boodschappen en de thuisbezorging aanbieden.”

In het Central Pick-Up Point staat het team klaar om het oppikken van bestelde boodschappen zo vlot en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Robert vult aan: ,,Wij zijn trots op de nieuwe service die geboden wordt. De locatie is centraal op Schouwen-Duiveland en vanaf de N59 zichtbaar. In 5 minuten staan de bestelde boodschappen in jouw kofferbak én kun je jouw reis weer vervolgen.” 

Overigens heeft Zierikzee ook een eigen Albert Heijn, die aan de vooravond staat van een verhuizing naar het Haringvlietplen. Die heeft een andere eigenaar dan Market Plaza.