Logo wereldregio.nl
Foto:

Verkiezingsbijeenkomst in teken klimaat en water

Het klimaat verandert. D66 Zeeland vindt dat actie nodig is. D66 Zeeland organiseert daarom op vrijdagmiddag 5 maart van 16.30 uur tot 18.00 uur een digitale verkiezingsbijeenkomst. Via Zoom gaan de Schouwse leden Ria Geluk (o.a. oprichter watersnoodmuseum en initiatiefneemster Bewusd) en Jan Bonjer (Dijkgraaf Hollandse Delta) in gesprek met de jongste kandidaat op de D66 kieslijst, Stijn Warmenhoven (https://d66.nl/mensen/stijn- warmenhoven/).

Weerrecord na weerrecord sneuvelt. De zeespiegel stijgt en kan onze mooie provincie in gevaar brengen. Daarom vindt D66 Zeeland dat actie nodig is. Door het gebruik van schone energie en de strijd met de stijging van de zeespiegel aan te gaan. In de bijeenkomst geven Jan, Ria en Stijn aan wat daarvoor nodig is en wat onze politici in Den Haag moeten doen.

Iedereen is van harte welkom. Aanmelden kan via http://zeeland.d66.nl/5maart/ U ontvangt dan een link en kunt eventueel ook meedoen aan het gesprek. De bijeenkomst is ook live te volgen via het YouTube kanaal van D66 Zeeland.