Logo wereldregio.nl
OOSTERLAND - Woensdagmiddag 30 december rond 12.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de N59 in Oosterland. Een fietser is gewond geraakt. Na controle in een ambulance is de fietser overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk is de fietser onderuitgegaan toen hij aan de auto hing om zo sneller op plaatst van bestemming te komen.
OOSTERLAND - Woensdagmiddag 30 december rond 12.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de N59 in Oosterland. Een fietser is gewond geraakt. Na controle in een ambulance is de fietser overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk is de fietser onderuitgegaan toen hij aan de auto hing om zo sneller op plaatst van bestemming te komen. (Foto: AS Media)

Fietser gewond bij aanrijding

Woensdagmiddag rond 12.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de N59 in Oosterland. Een fietser is gewond geraakt. Na controle in een ambulance is de fietser overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk is de fietser onderuitgegaan toen hij aan de auto hing om zo sneller op de plaats van bestemming te komen. (AS Media)