Logo wereldregio.nl
Foto:

Geldinzameling voor zieke Storm

Het dierenasiel is een geldinzameling gestart voor een levensreddende operatie van de hond Storm. Zonder deze operatie heeft hij nog maar een paar jaar te leven. 

Storm is een pup van negen maanden oud. Hij is ontzettend lief maar nog een beetje onbehouwen. Hij is namelijk dol op knuffelen en kusjes geven en wil het liefste in je armen springen. Hij heeft nog niet zoveel geluk gehad in zijn leven. Het dierenasiel is nu zijn vierde eigenaar en helaas is er bij hem een hartruis geconstateerd. Om goed te weten hoe erg het is, is het asiel door de dierenarts doorverwezen naar een cardioloog. Zij heeft haar best gedaan om een stichting te vinden die financieel kan helpen. Stichting Waardig Dier heeft toegezegd en dus kon Storm naar Rijswijk waar een specialist zit. Daar werd vastgesteld dat Storm een ernstige valvulaire pulmonaalstenose heeft. Dit is een aangeboren afwijking. Het houdt in dat de kleppen tussen de rechterkamer en de longslagader niet goed opengaan. Daardoor kan hij hartritmestoornissen krijgen, flauwvallen of zelfs overlijden. 

Met deze aandoening worden honden gemiddeld maar vier jaar oud. Het goede nieuws is dat er door middel van een operatie wat aan gedaan kan worden. De slagingskans van deze operatie ligt tussen de tachtig en negentig procent. Na deze operatie heeft hij er geen hinder meer van en kan hij gewoon oud worden. Het slechte nieuws is dat deze operatie tussen de 2.500 en drieduizend euro kost. Het asiel zet alles op alles om dit geld te verzamelen zodat hij deze operatie kan krijgen. En WereldRegio draagt haar steentje bij met deze publicatie. 

Wil en kan jij helpen doneer dan een bijdrage op rekening NL59INGB0666484600 t.n.v. dierenasiel Schouwen-Duiveland, o.v.v. operatie Storm