Afbeelding

Verstandhouding van Rossum-gemeente steeds slechter

Algemeen

De verstandhouding tussen Martin van Rossum (foto) uit Haamstede en de gemeente verslechtert zienderogen. Van Rossum bekritiseert de manier waarop de gemeente inwoners betrekt bij de plannen voor de reconstructie van de Westhoek. Onvoldoende in zijn ogen. Zijn toonzetting in zijn mails is wethouder Ankie Smit (GroenLinks) in het verkeerde keelgat geschoten. Ze schrijft Van Rossum: ,,(...)Daarnaast wil ik u er op wijzen dat ik de (dwingende) toon in uw mailverkeer zeer onaangenaam, als ook ongepast vind’’.

Dat was vervolgens tegen het zere been van Van Rossum die reageert met: ,,U moest eens weten wat wij hoogst ongepast vinden. Een wethouder die niet lijkt door te hebben dat haar ambtenaren burgers dwingend tot proefkonijn maken van labbekakkerige maatregelen, die dan lekker 5 jaar gemonitord kunnen worden’’.

Van Rossum zegt 150 inwoners te vertegenwoordigen en zegt niet gehoord te worden. Dat de dorpsraad aan tafel zit is voor hem onvoldoende. De dorpsraad is door hem ook al vaker gediskwalificeerd.

Waar blijven uw excuses voor dit wangedrag?

Meer nieuws