Logo wereldregio.nl
Foto:

Het kan nog: Een hart onder de riem!

Corona zet alles op zijn kop. Ook de winteravonden. Maar via WereldRegio kunt u toch iemand een hart onder de riem steken. En maakt deze persoon bovendien kans op een heerlijke Sinterklaaslekkernij. Doe mee dus.

U heeft nog twee dagen. Stuur voor maandag 9 november een compacte opbeurende tekst (dus geen hele brieven) naar redactie@wereldregio.nl. Daarin staat natuurlijk de naam en woonplaats van de geadresseerde en uw naam. Alle oproepen worden verzameld en afgedrukt in een bijlage, die vrijdag 13 november in WereldRegio verschijnt. Zo laten we zien dat we er voor elkaar zijn, juist nu in deze bijzondere tijd. Het mag uw geliefde zijn, een familielid, een kennis of wie dan ook. We kunnen allemaal wel een hart onder de riem gebruiken deze dagen. Vanzelfsprekend zijn hieraan voor u geen kosten verbonden.

Uit alle inzendingen trekt de redactie tien winnaars. De lekkernij wordt dan afgeleverd bij de persoon die u even wat extra aandacht hebt gegeven. Samen zijn en blijven we corona de baas.