Afbeelding
Foto: Bojan Vranjes

Informatiebijeenkomst rotondes Kraaijensteinweg

Algemeen

Rijkswaterstaat en aannemer Boskalis houden op donderdag 15 oktober van 19.00 tot ongeveer 19.30 uur een online informatieavond over de aanleg van twee rotondes bij Burgh-Haamstede op Schouwen-Duiveland. Het gaat om twee rotondes in de N57: bij de kruising met de Kraaijensteinweg en de kruising met de Daleboutsweg.

Omdat de informatieavond vanwege de coronamaatregelen niet op locatie kan plaatsvinden, gebeurt dat nu digitaal. Geïnteresseerden kunnen dit thuis via een laptop, tablet of telefoon volgen via de link www.rws.nl/rotondeszeeland . Zij hoeven zich niet van te voren aan te melden. 


De voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van de rotondes zijn eind september van start gegaan. De bouw van de rotondes zelf staat gepland voor de periode februari – april 2021. Tijdens de informatieavond worden belangstellenden bijgepraat over het waarom van de rotondes, de bouw, de planning en de hinder. Kijkers kunnen per mail vragen stellen, via het emailadres rotondeszeeland@rws.nl. De uitzending kan direct teruggekeken worden en blijft ook na 15 oktober beschikbaar. Het emailadres blijft beschikbaar voor het stellen van vragen.


Met de aanleg van beide rotondes verbetert Rijkswaterstaat de verkeersveiligheid van de N57 bij Burgh-Haamstede. Meer informatie over het project is te vinden op www.rws.nl/rotondeszeeland

Meer nieuws