Afbeelding

Meteen al wat blessures bij ZSC'62

Actueel SD|Sport

ZSC'62 begint de bekercompetitie van het seizoen 2020/2021 enigszins gemankeerd.

Voor de uitwedstrijd tegen GPC mist Arjan Sandee, de nieuwe man aan het roer van de Scharendijkenaren, vijf spelers. Niels Ritzen en Lennart Wesdorp zijn een weekend weg, Bilal Alashkar, Ian van Essen en Jean-Paul van der Weele zijn geblesseerd.
Brouwershaven en FC De Westhoek'20 kunnen hun bekerderby, zaterdag op sportpark Onder de Molen, zo goed als compleet aanvangen. Slechts Patrick Verboom ontbreekt bij het team uit de Westhoek vanwege een gebroken teen.
Voor het thuisduel van Bruse Boys tegen EBOH kan de teruggekeerde Rick Jonker vanwege een enkelkwetsuur niet spelen. WIK'57, dat zaterdag naar MZVC afreist, kan geen beroep doen op Tim de Looze (werk) en Simon van Dongen (knieblessure). Duiveland mist in Kamperland tegen Bevelanders Leen IJzelenberg (vakantie), Leen Dooge, Luuk van Duijn (familiedag) en Michael Jonker (werk). SKNWK kan tegen Colijnsplaatse Boys alleen geen beroep doen op Robbert Uijl.
MZC'11-trainer Edwin Kriens moet voor de uitwedstrijd tegen het Tilburgse Sarto nogal improviseren. Het lijstje van afwezigen telt namelijk de volgende namen: Rody Vermue, Marc Bijdevaate, Rick Ganzeman, Jesse van der Linden, Jesse Kalwij, Coen Dalebout, Tom Quant en Sven Heijboer.  

Meer nieuws