Start verhuur Karnemelksevaart | Wereldnieuws uit je regio | wereldregio
Logo wereldregio.nl
Foto:

Start verhuur Karnemelksevaart

Aan de Karnemelksvaart in Zierikzee bouwt Zeeuwland vier stadswoningen. Ideale woningen voor een huishouden van maximaal drie personen. Duurzame woningen die voldoen aan de laatste eisen voor wat betreft isolatie, gasloos wonen én met zonnepanelen. Geïnteresseerden kunnen vanaf donderdag 6 augustus 20 uur reageren via www.zuidwestwonen.nl

De vier woningen hebben een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, een badkamer en een ruimte voor de wasmachine. De zonnige tuin is gelegen op het zuiden. Huurprijs vanaf € 619,01. Afhankelijk van het inkomen is huurtoeslag mogelijk.  Om de woningen nog meer naar eigen smaak in te richten, krijgen de nieuwe huurders keuzemogelijkheden voor wat betreft keuken, badkamer en toilet. Het gaat hier dan om kleurkeuzes, soort handgreepjes van de kastjes en eventueel extra uitbreidingen tegen betaling. 

De vier woningen laat de corporatie op een nieuwe en snelle manier bouwen. Daardoor worden de stadswoningen binnen slechts enkele weken gerealiseerd. Zeeuwland verwacht de start bouw eind augustus. Begin november krijgen de nieuwe bewoners de sleutels uitgereikt.  De planning is wel afhankelijk van de ontwikkelingen van het coronavirus. Doordat diverse landsgrenzen gesloten zijn (geweest), kan bouwmateriaal niet worden geïmporteerd. Dit kan voor vertraging zorgen.