Logo wereldregio.nl
Foto: concert at Sea

Concert at HOME van start

Concert at HOME” is van start gegaan vandaag. De livestream werd geopend met een akoestisch live optreden van BLØF. Vanuit Zeeland wordt er de komende drie dagen een speciaal interactief programma gemaakt dat te bekijken is via een live stream op www.concertatsea.nl. De live stream wordt inmiddels via verschillende kanalen door duizenden mensen bekeken. De verkoop van het beperkt aantal kaarten dat retour is gekomen start aanstaande zaterdag 26 juni om 17:00 uur.

Fans van het festival worden opgeroepen hun hoogtepunten en verhalen tijdens het programma te delen. Ook zijn er gedurende de uitzending door het publiek gekozen concerten te zien van o.a. Sting, Counting Crows en Nile Rodgers & Chic. De live stream wordt gepresenteerd door Michiel Veenstra. 

Op NPO Radio 2 is zaterdag 27 juni ook uitgebreid aandacht voor het festival. De zender staat vanaf 16:00 uur in het teken van Concert at SEA met een speciale editie van Muziekcafé met live optredens. Het Concert at Home weekeinde wordt zaterdagavond afgesloten met een TV-uitzending op NPO 3 met daarin interviews met onder andere BLØF en concerten van de afgelopen 15 jaar.

,,Het is zo leuk om het festivalgevoel bij de mensen thuis te kunnen brengen. We treden regelmatig op en halen fans in de uitzending. De voorpret voor de editie van 2021 is echt begonnen.” aldus Paskal Jakobsen van BLØF.

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland. Het is tevens het paradepaardje van de band BLØF, die het festival dit jaar voor de vijftiende keer zou organiseren. Behalve de programmering is de unieke locatie met uitzicht op de Noordzee en de gezellige sfeer voor veel mensen reden een weekend naar Zeeland te komen. Het festival vindt volgend jaar op 24,25 en 26 juni plaats. De verkoop van het beperkt aantal kaarten dat retour is gekomen start aanstaande zaterdag 26 juni om 17:00 uur.