Logo wereldregio.nl
Foto:

WereldRegio komt met BLOS

Het coronavirus houdt velen van ons thuis. En daar is niks mis mee wat de schoonheid van het eiland betreft. Daar kunnen we ons deze zomer nog bewuster van zijn. Met BLOS, oftewel Bewust Leven op Schouwen-Duiveland; zes weken als bijlage in WereldRegio. Vrijdag 10 juli verschijnt de eerste editie.

Wekelijks met veel aandacht voor de natuur, cultuur, ontspanning en vertier. En zeker ook plaats voor al die ondernemers, die zich op de kaart hebben gezet met streekgebonden producten. Bij deze dus ook een oproep aan iedereen om de redactie te tippen met wetenswaardigheden voor BLOS. Mail uw tips naar redactie@wereldregio.nl. Zo zijn we ook op zoek naar foto’s van uw favoriete plekje op het eiland. Mail ze naar hetzelfde adres. Ondernemers met belangtelling voor BLOS kunnen bellen met 420776.

Daarnaast verschijnt ook LEUKSD weer als pocket voor de recreanten. LEUKSD wordt verspreid via veel recreatiebedrijven en geven de gasten in handig pocketformaat meteen een mooi beeld van datgene het eiland te bieden heeft. Geen grote evenementen dit jaar, maar geen dag is hetzelfde en dat dragen we trots uit. Dus we gaan met BLOS en LEUKSD hopelijk een hele mooie zomer in. Wij hebben er zin in.