Afbeelding

Bouw residence Mondragon van start

Algemeen

De bouw van Residence Mondragon aan de  Oude Haven in Zierikzee is  officieel gestart. Naast het nieuwe Hotel Mondragon, ontwikkelt Bouwbedrijf Boogert een kleinschalig project met zeven  recreatieve appartementen. Deze appartementen, gericht op een comfortabel verblijf door twee of vier personen, zijn voorzien van alle luxe en ingericht voor een midden- of langer verblijf. Zelfstandig, maar wel met de service vanuit het naastgelegen hotel. Zaken als schoonmaak, bed- en badlinnen en andere gewenste hotelservices worden vanuit Mondragon verzorgd.
Joris Jobse van TEAM Leisure uit Zierikzee; ,,In ‘normale’ tijden zouden we zo’n bijzondere mijlpaal met een groot gezelschap vieren, maar helaas kon dat nu niet doorgaan. Wel doen we er alles aan om geïnteresseerden bij deze ‘eerste paal’ te betrekken. Daarom namen we een ‘Start Bouw vlog’ op, die verspreid wordt via de diverse online kanalen.” De bouw is gestart en binnenkort start de verkoop van de zeven uitermate luxe recreatieve appartementen.

De recreatieve appartementen in Residence Mondragon worden beheerd en verhuurd door de exploitatieorganisatie van Hotel Mondragon. Jobse; ,,Eigenaren hebben dus geen omkijken naar het beheer, het onderhoud en de verhuur van hun appartement. Een interessant rendement op hun bezit behoort dus tot de mogelijkheden, afhankelijk van de mate waarin zij zelf van het appartement gebruik maken. Met Residence Mondragon investeren zij dus in een mooie mix van rendement en zeer ruime eigen gebruiksmogelijkheden''.

Meer nieuws