Een nieuw kampioenschap voor de zaalvoetballers van Van Oeveren/ZSC'62
Een nieuw kampioenschap voor de zaalvoetballers van Van Oeveren/ZSC'62

Zaalvoetballers ZSC'62 prolongeren ZieZaVo-titel

Sport

De zaalvoetballers van Van Oeveren/ZSC'62 hebben de titel in de eerste klasse van de ZieZaVo-strijd geprolongeerd.

Ze deden dat woensdag in Laco sportcenntrum met een 8-3-overwinning op C.S Telecom. Het team van coach Piet van der Kasteele bond de strijd aan met een versterkt Telecom dat een ex-speler van Groene Ster, Joran Maliepaard, had binnengehaald. Na een 3-0-voorsprong voor de ploeg uit Scharendijke werd het al snel 5-3 maar de laatste speelminuten, waar strafminuten voor spelers vielen, was het toch Van Oeveren dat de langste adem had. Het team mag op 8 april in Zierikzee om de Zeeuwse titel strijden.
Van Klinken Montage startte met een achterstand maar won uiteindelijk met 6-4 van Stella Boys/De Banjaard. FC Kerkwerve/'t Oliegeultje won maar nipt van degradant Van Heukelom Group met 5-4.
In de tweede klasse A is het spannend nadat Grenzeloos/Kort met 6-3 won van Intersport Zierikzee en TZN de winst pakte met 10-0 tegen Whizzburger Renesse. Koploper De Strandloper/Ginsterveld, dat niet speelde, zag beide ploegen op drie punten naderen. Clerx Elektronica won met 5-0 van FC Hanse Staalbouw.
In de tweede klasse B was er een verrassende nederlaag voor koploper Schipper Accountants AVSB tegen Torenboys met 2-4. Stellaboys/De Banjaard 2 won haar derde wedstrijd op rij waarbij DDZEOM met 10-4 het onderspit moest nemen. Fietsoutlet Zeeland won met 4-3 van Vleesboerderij Boot.

Meer nieuws