Zwager viel uit bij ZSC'62 en kan weer spelen tegen ZSC'62
Zwager viel uit bij ZSC'62 en kan weer spelen tegen ZSC'62

Selectie FC De Westhoek wat smaller geworden

Sport

FC de Westhoek kan die seizoen geen beroep meer doen op Jelle Boogerd en Dennis Schuitemaker. Beiden verkiezen momenteel werk boven voetbal.

Dit duo en Sebastian van de Berge (ook werk, tot april 2020) doen dus zaterdag 14 december (laatste speeldag voor de winterstop) niet mee in de thuiswedstrijd tegen WIK'57, dat een punt meer heeft dan FC De Westhoek. De Kerkwerfse formatie mist in Burgh-Haamstede alleen Colin van Wanrooij (enkelblessure). In dezelfde vierde klasse A moet Brouwershaven het thuis tegen het sterke Vlissingen stellen zonder de inmiddels gebruikelijke waslijst aan afwezigen: er zijn blessures bij Robin en Brian van Mourik, Max van Prooijen en Joean Hosiyar, Luuk Mabelis en Ian Mackay hebben werkverplichtingen. SKNWK treft het nog altijd puntloze Schoondijke en doet dat zonder Simon van Dongen (vakantie), Koen Kraaijenbrink (weekend weg), Delano Prins (werk), Machiel Schot en Steven Padmos (beiden geblesseerd). Jarno van Nieuwenhuize is een twijfelgeval in verband met tentamens Rotterdam.
In de derde klasse B speelt Duiveland zonder de geblesseerden Ronald Zwager en Jelmer Stouten tegen Noad'67 dat tiende staat en drie punten minder heeft dan de Oosterlanders. ZSC'62 ontmoet Krabbendijke en ook deze twee teams ontlopen elkaar weinig. De Scharendijkenaren, die zaterdag slechts Lennart Wesdorp missen, staan negende en hebben twee punten meer dan Krabbendijke.  
 

Meer nieuws