Afbeelding

ZieZaVo-koploper maakt geen fout

Sport

Van Oeveren/ZSC'62. koploper in de eerste klasse van de ZieZaVo-competitie, heeft tegen Van Klinken Montage geen fout gemaakt.

Met een 10-5-winst blijft de marge veertien punten op C.S. Telecom S.B die ook haar partij won met 6-3 van FC Kerkwerve/'t Oliegeultje. Ondanks dat Telecom een achterstand moest wegwerken, was het Ray Kroon die voor een aantal doelpunten zorgde. Stella Boys/De Banjaard won met 3-1 van Heukelom Group.
In de tweede klasse A wordt het nu al spannend tussen de eerste vier ploegen. De Strandloper/Ginsterveld versloeg in een spannende strijd Intersport Zierikzee met 5-4 en TZN had geen maat in haar doelpunten tegen Clerx Elektronica (8-1). Grenzeloos/Kort gaat mee strijden om de koppositie nadat zij met 4-1 wonnen van Whizzburger Renesse.
In de tweede klasse B gaat Schippers Accountants/AVSB uit Brouwershaven aan kop na de 7-3-overwinning op Fiets Outlet Zeeland. Torenboys won gemakkelijk met 7-0 van DDEZOM en Stellaboys/De Banjaard 2 kreeg een 5-0 winst toegewezen nadat Vleesboerderij Boot door blessures te weinig spelers kon opstellen.

Meer nieuws