Zwager viel uit bij ZSC'62 en kan weer spelen tegen ZSC'62
Zwager viel uit bij ZSC'62 en kan weer spelen tegen ZSC'62

Bruse Boys: in vorm en en compleet

Sport

Met enig respect reist SSV'65 zaterdag 7 december af naar Bruse Boys.

De nummer drie van de tweede klasse E kent geen personele problemen en scoort de laatste weken aan de lopende band. Voor de ploeg van trainer René Scholts komt de Goese ploeg een week voor de derby met MZC'11, dat in haar 'generale' voldoende zorgen heeft. Nog steeds. Kyle van Tiggelhoven en Fabian Boekholt zijn geschorst voor de wedstrijd in en tegen Hellevoetsluis vanwege hun rode kaarten tegen Yerseke. Marc Bij de Vaate, Jesper Kriens en Jesse Kalwij zijn geblesseerd.
Voor de uitwedstrijd tegen Den Bommel is Duiveland op Ronald Zwager (knieblessure) na compleet. Hetzelfde geldt voor ZSC'62, dat Klundert in de derde klasse B treft. Slechts Lennart Wesdorp (blessure) ontbreekt.
In de vierde klasse A kan FC De Westhoek-coach Steven Seedo tegen MZVC geen beroep doen op Rick Lifino, Sebastian van de Berge (afwezig), Swen Monster (blessure) en Lennart Padmos (vader geworden). Bij WIK'57, spelend tegen Colijnsplaatse Boys, zijn Camiel Kleppe (weekend weg) en Colin van Wanrooij (enkelblessure) er niet bij. Een gehavend Brouwershaven gaat zaterdag naar koploper Zeelandia/Middelburg. Blessures zijn er bij Francois Marteijn, Brian van Mourik, Max van Prooijen en Joean Hosiyar. Mitchell Danker en Ian Mackay moeten werken.

 

Meer nieuws