Bekerhouder ZieZaVo legt snel het loodje

FC Kerkwerve/'t Oliegeultje is in de eerste bekerronde van de ZieZaVo uitgeschakeld door Van Oeveren/ZSC'62.

De ploeg uit Kerkwerve, die afgelopen seizoen nog meedeed bij de Zeeuwse kampioenschappen in Goes, verloor woensdag in Laco sportcentrum met 4-1. Al in de eerste helft zorgde Nick van der Velden voor twee mooie doelpunten waarbij de assist van Jesse van der Linden een grote rol speelde. In de tweede helft trok de ploeg uit Scharendijke de definitieve overwinning naar zich toe.
Zeer verrassend was de uitschakeling van C.S. Telecom S.B door TZN. Na een 2-2-eindstand besliste de strafschoppen met 7-8 in het voordeel van TZN. Stellaboys/De Banjaard won met 3-0 van Whizzburger Renesse en Van Heukelom Group scoorde er op los tegen Clerx Elektronica (9-3). Intersport Zierikzee nam in de eerste helft al een veilig voorsprong tegen Grenzeloos Kort en won uiteindelijk met 5-2.
FC Hanse Staalbouw bekert ook verder met 10-1-winst op DDEZOM en ook De Strandloper/Ginsterveld mag een ronde verder bekeren met de 8-3-winst op Van Klinken Montage. Fietsoutlet Zeeland voegde zich bij de laatste acht ploegen voor de volgende ronde met een 5-0 winst op Vleesboerderij Boot.