Afbeelding

Keurige zeges Forza-mannen en -vrouwen (update)

Sport

Het eerste mannenteam van volleybalvereniging Forza heeft in de zevende wedstrijd van het seizoen 2019/2020 een keurige zege op de nummer van de promotieklasse B geboekt.

In sportzaal De Vanger in Bruinisse werd Spirit met een 3-1-nederlaag huiswaarts gestuurd. De eerste set was heel spannend die Forza met 29-27 in haar voordeel beslechtte, hierna trok Spirit de stand in evenwicht door het tweede bedrijf met 19-25 te pakken. In de derde en vierde set controleerde Forza de wedstrijd en was aan het einde steeds goed bij de les de uiteindelijk zege binnen te slepen: 25-19 25-17. Maurits van der Velde, één van de spelers, zag zijn team wederom wisselend spel spelen. ,,Het was een prima pot, nu konden we het gelukkig wel naar ons toe trekken", doelde de volleyballer op de vorige thuiswedstrijd toen het wisselvallige spel niet tot een resultaat leidde. ,,Deze zege is goed voor de punten en de teamspirit." Door de overwinning staat Forza na zeven wedstrijden zevende met zeventien punten.
Twee dagen na de thuiszege van de mannen, wonnen de vrouwen van Forza ook met 3-1. Met de setstanden 19-25 25-23 25-18 25-16 werd De Burgst Breda 2 naar huis gestuurd. 

Meer nieuws