Afbeelding

Adelaar (MZC'11) komt niet meer in actie in 2019

Sport

Dylan Adelaar, de vleugelspeler van MZC'11, komt pas weer in 2020 in actie. Tijdens de laatste competitiewedstrijd tegen SSV'65 (4-2) scheurde de voetballer uit Burgh-Haamstede één van zijn enkelbanden in.

Voor het uitduel tegen Serooskerke mist MZC'11-trainer Edwin Kriens ook de geblesseerde Sven Heijboer en Jesse van der Linden (afwezig). Achter Martijn Backx staat nog een vraagteken voor de wedstrijd tussen de nummers vier (Serooskerke) en vijf (MZC'11) van de tweede klasse E waarin Bruse Boys, derde in de stand, voor de negende speelronde alleen geen beroep kan doen op Levi Lindhout. Tegenstander zaterdag op sportpark Volharding is het laag geklasseerde DBGC van oud-Bruse Boys-coach Wim Nieuwland.
Voor de uitwedstrijd bij Kogelvangers moet ZSC'62-trainer John Tahapary het weer zonder zijn centrale verdedigingsduo Lennart Wesdorp (blessure) en Mark Provoost (schorsing) doen. Duiveland, poulegenoot in de derde klasse B, gaat naar De Fendert zonder routinier Ronald Zwager (familieverplichtingen) en Matthias Wesdorp (blessure).
De Schouwse representanten in de vierde klasse A spelen zaterdag 23 november allen een thuiswedstrijd. Brouwershaven speelt tegen Colijnsplaatse Boys zonder Joean Hosiyar, Francois Marteijn (blessures) en Ian Mackay (werk). Dion de Jonge, Delano Prins (beiden afwezig), Simon van Dongen en Steven Padmos (allebei geblesseerd) zijn er namens SKNWK niet bij voor de ontmoeting tegen Jong Ambon. De geblesseerde Colin van Wanrooij is de enige afwezige voor de wedstrijd WIK'57-Spui. 
 

Meer nieuws