Grenzeloos/Kort winterkampioen in tweede klasse A ZieZaVo

De laatste wedstrijden in de eerste competitiehelft van ZieZaVo van de tweede klasse A en B zorgden voor promotie en degradatie.

Verrassend werd Grenzeloos Kort de winterkampioen in de tweede klasse A door winst op Vleesboerderij Boot (0-5) en DDEZOM met 1-6. Intersport Zierikzee verloor met 1-2 van Clerx Elektrotechniek en zette het verlies wel weer om in winst tegen Whizzburger Renesse (4-0). Fietsoutlet Zeeland won eerst vervolgens van Clerx (5-0) en streek de punten op bij Vleesboerderij Boot (5-0). In de tweede helft van de competitie mogen Grenzeloos Kort, Intersport Zierikzee, Whizzburger Renesse, Clerx Elektrotechniek, aangevuld uit de tweede klasse B met De Strandloper/Ginsterveld, TZN en FC Hanse Staalbouw, gaan strijden om promotie naar de eerste klasse.
In de voorronden van de bekerstrijd werden drie duels gespeeld. FC Kerkwerve/'t Oliegeultje, de kampioen van vorig seizoen, won gemakkelijk met 8-2 van Torenboys. Van Klinken Montage bekert een ronde verder door 5-1-winst op Schippers AVSB en in een spannend duel (foto) trok De Strandloper/Ginsterveld aan het langste eind tegen Stella Boys/De Banjaard 2 met 7-5.