Afbeelding

Onverwachte nederlaag Bruse Boys na turbulente week

Sport

Tamelijk onverwacht heeft Bruse Boys de tweede thuisnederlaag op rij in de tweede klasse E geleden. Met liefst 1-5 ging Oostkapelle/Domburg zaterdag huiswaarts.

Het was vooral een zeer geflatteerde zege, vond Bruse Boys-aanvoerder Johan Vroegindeweij. ,,Het ging niet zo heel slecht, maar de uitslag doet anders vermoeden. Wij maken een goal uit acht kansen en Oostkapelle/Domburg vijf uit tien." En de nederlaag toeschrijven aan het plotseling opstappen van trainer Carlos de Jonge, daartoe vond Vroegindeweij (,,Het was een turbulente week") geen enkele reden.

In de opstelling waren ten opzichte van vorige week geen grote wijzigingen doorgebracht. Het interim-duo Johnny van Dijk en René Scholts zag Bruse Boys via een al dan niet terechte strafschop op 0-1 komen. Bij de 0-2 lieten Olaf Willemse en Julian van Nieuwenhuize zich uitkappen waarna de thuisploeg via Mats Willemse (weer in de basis) en Sander van 't Hof nog voor rust goede kansen kregen om het weer spannend te maken. Snel naar de aftrap werd het 0-3.
Na de 0-4 en 0-5 bleef Bruse Boys voetballen wat resulteerde in veel kansen. Vroegindeweij: ,,Het had nog 3-5 of 4-5 kunnen worden, maar we verdienden niet te winnen. Door de samenloop van omstandigheden in de wedstrijd voelden we ons niet heel veel minder. Ook onder Carlos hadden we deze verloren". Hiermee wilde de Flakkeese voetballer aangeven dat je een keer zo'n wedstrijd als tegen Oostkapelle/Domburg kunt spelen.

Meer nieuws