MZC'11 verliest twee punten in Arnemuiden

In de klasse waar Nieuwenhoorn op de vierde speeldag de eerste intenties voor de titel 'uitsprak', verloor Bruse Boys met vier goals verschil en maakte MZC'11 vier treffers, maar scoorde tegenstander Arnemuiden er ook vier.

,,Het voelt als twee punten verloren", sprak MZC'11-coach Edwin Kriens, die zijn ploeg met 0-1 zag voor komen, met 3-1 achter zag staan en ijzersterk naar 3-4 zag terugkomen. ,,Uit een klutsbal maakt Arnemuiden de 4-4 en daarna hadden Jesper Kriens en Jesse Kalwij de winnende op hun schoen." Met het punt passeert MZC'11 Bruse Boys op de ranglijst een heeft het vijf punten achterstand op koploper Nieuwenhoorn.

In de derde klasse B liep Duiveland zaterdag ook tegen een zuur gelijkspel aan. Bij een 0-1-voorsprong tegen koploper Tholense Boys betekende een zondagsschot van de thuisploeg in de 95e minuut de gelijkmaker. Poulegenoot ZSC'62 liep thuis tegen WHS tegen een nederlaag aan. Met name in de eerste helft boden de Scharendijkenaren de Stallanders goed partij. ,,In de tweede helft bleef het lang 1-2 omdat WHS de kansen niet afmaakte", sprak ZSC'62-coach John Tahapary.
SKNWK is haar koppositie in de vierde klasse A kwijtgeraakt aan Zeelandia/Middelburg in een rechtstreeks duel op sportpark Het Springer. ,,De zege was verdiend", oordeelde SKNWK-oefenmeester Ralph Zegers. ,,In de tweede helft hadden wij de betere kansen, maar zij hebben meer kwaliteit. We hebben onze huid zo duurmogelijk verkocht. Tactisch hebben we het goed neergezet."

UITSLAGEN
ZATERDAGVOETBAL
Tweede klasse E:
Bruse Boys-Oostkapelle/Domburg 1-5 (1-5 Domenique van den Berge)
Arnemuiden-MZC'11 4-4 (0-1 Martijn Backx, 3-2 Jesse van der Linden (rechts op de foto), 3-3 Martijn Backx, 3-4 Rody Vermue)

Derde klasse B:
Tholense Boys-Duiveland 1-1 (0-1 Ronald Zwager)
ZSC'62-WHS 1-3 (1-1 Barry van der Stel)

Vierde klasse A:
Brouwershaven-FC De Westhoek 4-4 (0-1 en 0-2 Gijs van Duijvenbode, 0-3 Jelle Boogerd, 0-4 Mark de Feiter, 1-4 en 2-4 Martijn Dalebout, 3-4 en 4-4 Cas van der Meer)
SKNWK-Zeelandia/Middelburg 1-3 (1-2 Jarno van Nieuwenhuize)
MZVC-WIK'57 3-3 (0-1 Frank den Boer, 0-2 Remco Theunisse, 2-3 Frank den Boer)