Afbeelding
Foto: deposit

Week van de Opvoeding

Actueel SD

Het thema van de landelijke Week van de Opvoeding dit jaar is 'hand in hand'.

Over dit thema valt zoveel te zeggen dat Schouwen-Duiveland hieraan niet een week, maar 2,5 week lang aandacht besteedt.
Tussen maandag 7 en woensdag 23 oktober zijn er allerlei (interactieve) workshops, informatieavonden, lezingen en andere activiteiten voor ouders en kinderen van alle leeftijden over opvoeden en opgroeien. Er zijn diverse activiteiten voor 0-4 jaar, 4-12 jaar, 12+ en ouders. Voor de allerkleinsten is er babymassage, maar ook peuteryoga en een Wiedewei-wandeling in de natuur. Er is een discussieforum op Pieter Zeeman over 'vasthouden is loslaten' en voor de 12+ doelgroep is er bijvoorbeeld een interactieve Kahoot quiz. Dit is slechts een greep uit de activiteiten die vermeld staan op de website van www.jeugdengezinschouwen-duiveland.nl.

De Week van de Opvoeding op Schouwen-Duiveland is een initiatief van de gemeente Schouwen-Duiveland in samenwerking met SMWO, GGD Zeeland, Kibeo en Indigo. Aanmelden voor de activiteiten is mogelijk via www.jeugdengezinschouwen-duiveland.nl. Op deze site staat ook het programma vermeld.

Meer nieuws