Van Oeveren en Telecom houden elkaar in evenwicht
Van Oeveren en Telecom houden elkaar in evenwicht wereldregio.nl

Koploper Van Oeveren/ZSC'62 en C.S. Telecom S.B. hebben er op de jongste speelavond van de ZieZaVo-strijd een doelpuntrijk gelijkspel van gemaakt. De eindstand van 5-5 kwam in de laatste minuten tot stand. Telecom-speler Freek Torensma zette zijn ploeg eerst op 4-4. Nog geen twee minuten later zorgde Michel Schipper weer voor gejuich op de spelersbank van Van Oeveren (5-4). Het bleef slechts even een glimlach bij coach Piet van der Kasteele want Martijn van Grunsven zorgde voor de gelijkmaker in de laatste minuut. De Strandloper/Ginsterveld is door de 12-2-overwinning op FC Kerkwerve/'t Oliegeultje tot een punt genaderd van de koploper. Stella Boys/'t Centrum en Van Klinken Montage voetbalde in het Laco sportcentrum om een degradatieplaats dat met 5-2 in het voordeel van eerstgenoemde uitviel. In de tweede klasse A won Deco Home Zierikzee met 5-3 van De Strandloper/Ginsterveld 2 en Grenzeloos/Kort maakte ook geen fouten tegen Motorenboys (3-1). FC Hanse Staalbouw won ruim met 8-3 van Stella Boys/'t Centrum 2. In de tweede klasse B blijft Intersport/Evertse Sport haar duels winnen. Clerx Elektrotechniek werd met 8-2-verlies naar huis gestuurd. Borrisschilderswerk houdt aansluiting met de kop door 7-3 te winnen van Fietsoutlet Zeeland. DDZEOM won met 5-0 van Vleesboerderij Boot.