Delta Sport/EOC laat koploper in slotminuut ontsnappen (update)
Delta Sport/EOC laat koploper in slotminuut ontsnappen (update) wereldregio.nl

De handballers van Delta Sport/EOC zijn er net niet in geslaagd koploper Oliveo een punt afhandig te maken. De ploeg uit Pijnacker, dat deze competitie nog niet echt was getest, maakte twintig seconden voor tijd de winnende treffer: 34-35 (17-14). In dezelfde laatste minuut van de wedstrijd in Laco sportcentrum tekende Delta Sport/EOC zondag nog de 34-34 aan. Na de nederlaag deelt de beste handbalformatie van Zeeland de één na laatste plaats in de tweede divisie met Helius, Westlandia en Rapiditas. ,,Het was een zure nederlaag, maar ergens toch een verdiende nederlaag", blikt Delta Sport/EOC-trainer zoals bijna gebruikelijk kritisch terug. ,,In de één-tegen-éénsituaties waren we niet goed. De pingels die we daardoor tegen kregen, waren over het algemeen terecht. De twijfelbeslissingen van de scheidsrechters waren niet in ons voordeel." De Middelburgse coach was wel heel blij met de inzet van zijn team na de afslachting van twee weken terug tegen DWS. ,,Maar het zijn detailpunten waar je op verliest." Zo was bijvoorbeeld de 17-14-voorsprong bij rust binnen no-time verdwenen. Doelpuntenmakers Delta Sport/EOC: Brendan Meulmeester 9, Sebastiaan Hoftijzer 8, Kevin Meulmeester 5, Koen de Bruijn 4, Ardian Adjar3, Bart Koetje, Rick de Vlieger, Myron Bouwmeester 2