Fraaie vrije trap Kroon ontoereikend voor matig Goes (update)
Fraaie vrije trap Kroon ontoereikend voor matig Goes (update) wereldregio.nl

Ondanks een treffer van Ray Kroon, een fraaie vrije trap vlak voor rust, is Goes met lege handen blijven staan na het duel met het zeer laag geklasseerde Quick'20. De ploeg uit Oldenzaal ging er zondag met 2-3-zege op sportpark Het Schenge vandoor na de negende competitiewedstrijd in de derde divisie waarin debutant Goes nog altijd op een verdienstelijke vierde plaats staat. Op vier punten van koploper Jong Volendam. Renessenaar Kroon (foto) begon in de basis. ,,De vrije trap zat er lekker in en smaakte ook naar meer als je met 1-0 de rust ingaat", reageerde Kroon na afloop. ,,Maar daarna geven we het in zeven minuten weg", doelde hij op de drie treffers van de Twentse ploeg. ,,Na de 2-3 hebben we nog kansen op de gelijkmaker gehad. Het was een goede tegenstander die hoger hoor te staan dan doet vermoeden. Maar goed, het is wel extra zuur als je de periodetitel ruikt en deze wedstrijd verliest."