Koploper Van Oeveren wint en ziet concurrent verliezen
Koploper Van Oeveren wint en ziet concurrent verliezen wereldregio.nl

Van Oeveren/ZSC’62 kende een goede avond in de ZieZaVo-competitie. Het zaalvoetbalteam van de koploper won woensdag in Laco sportcentrum zelf met 8-1 van Van Klinken Montage terwijl de grootste concurrent, De Strandloper/Ginsterveld, met 3-4 verloor van Stella Boys/’t Centrum. De laatstgenoemde wedstrijd was er één uit het boekje met veel doelpunten en achtendertig minuten lang mooi voetbal. De toeschouwers zagen een wondermooi openings doelpunt van Stella Boys-speler Kyle van Tiggelhoven. Met een achterwaartse beweging en daarna met een perfect hakballetje zette hij zijn ploeg op voorsprong. Net voor het wisselen van speelhelft bracht Gilberto Slinkert zijn ploeg weer langszij. In de beginfase van de tweede helft bracht Remco Lafeber Stella Boys weer aan de leiding en Ricardo Engel bracht de marge op 1-3. Don van Vliet kon de spanning weer terug brengen (2-3) maar Bart van der Wouden scoorde vijf minuten later toen hij plotseling alleen voor de keeper Bas Kooman stond (2-4). Het doelpunt in de laatste drie minuten van Delano Westerink (3-4) hielp niet meer om de schade te beperken voor de Strandloper. FC Kerkwerve/t Oliegeultje en C.S Telecom S.B deelden de punten: 6-6. In de tweede klasse A won Deco Home Zierikzee met 5-3 van DDEZOM nadat in de rust de stand nog 2-2 stond. Fietsoutlet Zeeland won met 5-0 van Grenzeloos/Kort. In de tweede klasse B won Whizz Burger de eerste drie punten door koploper Stella Boys/’t Centrum met 4-1 te verslaan. Door de winst van De Strandloper/Ginsterveld 2 met 3-0 op Clerx Elektrotechniek is de ploeg uit de Westhoek nu koploper.