Afbeelding

Jong, dapper Delta Sport/EOC onderuit tegen Quintus 3

Sport

De handballers van Delta Sport/EOC hebben zich kranig geweerd tegen Quintus 3, maar gezien de huidige situatie rond de ploeg zat winst er gewoonweg niet in.

De ploeg uit Kwintsheul won zondag in eigen huis met 30-23 van de ploeg van trainer John Jansen, die wederom met een zeer jonge ploeg moest spelen en ervaren krachten als Jacco de Looff, Rowan Boers, Kevin Meulmeester en Koen de Bruijn moest missen. Verdedigend was Jansen wel tevreden over Delta Sport/EOC dat wel tien break-outs moest verwerken. Na acht wedstrijden in de tweede divisie heeft Delta Sport/EOC twee punten gesprokkeld, net zo veel als Snelwiek en Helius. Snelwiek komt zondag naar Zierikzee.
Doelpuntenmakers Delta Sport/EOC: Brendan Meulmeester 10, Bart Koetje 5, Sebastiaan Hoftijzer 4, Camiel Simons 3, Myron Bouwmeester

Een klasse lager, in de hoofdklasse, troffen oud-spelers van Delta Sport zondag elkaar in de wedstrijd Orion/GSC-US 2. Namens het Zeeuwse Orion scoorde Ruben Bos drie keer, bij US 2 staat Mick Vleeshouwer in het doel. Het werd 22-24 voor de ploeg uit Amsterdam. De Zierikzeese Lisanne Hagesteijn maakte een treffer voor HC Zeeland in het duel met Mixed Up. HC Zeeland blijft hierdoor medekoploper in de tweede klasse.

Meer nieuws