Bruse Boys houdt schade zeer beperkt tegen koploper

Tussen de rode lantaarndrager en de koploper uit de eerste klasse B zou je een groter verschil kunnen verwachten.

De ruime marge op de ranglijst in het voordeel van de Rotterdammers was geen voorteken voor de uitslag van de wedstrijd. Bruse Boys-SC Feyenoord werd slechts 0-2. De wedstrijd viel in de categorie 'ingecalculeerde nederlaag' voor Bruse Boys, maar daar was in de eerste helft geen sprake van. Op sportpark Volharding speelde Bruse Boys gegroepeerd en had ze de intentie 'hoog' te spelen. Dennis Hoep kreeg een grote kans die 1-0 had kunnen zijn, maar ook SC Feyenoord, dat een optisch overwicht had, kreeg een grote kans. Uit een corner werd het na rust 0-1 en pas laat viel de 0-2 en een rode kaart voor Wesley den Hollander (tweemaal geel). Bruse Boys-trainer Marco Groeneveld kon zijn ploeg niets verwijten. ,,Ze hebben arbeid en energie geleverd en het strijdplan werd goed uitgevoerd. SC Feyenoord kan ook met de bovenste ploegen in de hoofdklasse mee spelen."