Acro-teams Delta Sport doen het bijzonder goed in kwartfinale

Bij de districtskampioenschappen en derde kwalificatiewedstrijden acrogym in Breda hebben zeven teams van GV Delta Sport zich geplaatst voor de halve finale NK op 5 mei in Oss of 13 mei in Den Bosch.

Het dames paar E-senior Milou Verkerke en Senne Groenendijk (links op de foto) werden districtskampioen (Limburg, Brabant en Zeeland) met 23.630 punten. Clubgenoten Angela en Kayleigh Schoute (rechts) eindigden met 23.260 punten als tweede. Ook het sterke duo Vesa Siceva/Larissa Bakelaar (dames paar D-jeugd) won het toernooi. Het duo Lara van Ginkel met Melissa Bakelaar (midden) verdiende een zilveren medaille bij de dames paar E-junior. Naast deze vier teams plaatste ook het trio Chayenne Bakelaar, Femmi ten Klooster en Ilse de Ronde en de duo’s Fleur Brockhus/Loes Bentlage en Rachel Spelier/Lot van de Ende zich voor de halve NK finale strijd. Hiermee is Delta Sport, dankzij trainer Wendy Huyzen, de grootste leverancier binnen Zeeland/Brabant van de afgevaardigden.