Schouwse vierdeklassers krijgen zeventien goals tegen
Schouwse vierdeklassers krijgen zeventien goals tegen

Schouwse vierdeklassers krijgen zeventien goals tegen

Algemeen

De vierdeklassers van Schouwen-Duiveland kregen het op koude zaterdagmiddag bepaald niet warm van de resultaten. Er werd vooral flink tegen ze gescoord.

WIK'57 had het tegen koploper Veere het zwaarst te verduren: 8-0. ,,We gaven vier doelpunten op 'pupillenwijze' weg", aldus trainer Jos Wesdorp van de rode lantaarndrager. Hoewel FC De Westhoek tegen Zeeland Sport tweemaal de aansluitingstreffer maakte, 3-2en 4-3, sprak coach Steven Seedo van 'een zeer terechte nederlaag'. SKNWK verloor in Middelburg van MZVC met 4-0, dat maar een plaats hoger in de stand van de vierde klasse B staat. Zo kansloos als de 4-0 leek, was het zeker niet vond SKNWK-oefenmeester Perry Snoep. ,,Voor rust was MZVC ietsje beter en na rust hebben wij een sterk kwartier à twintig minuten. Toen voetbalden we echt goed en hadden we voor moeten komen." Een van de drie goede kansen belandde op de paal. En waar de ene ploeg ze niet maakt, vallen de goals vaak aan de andere kant. ,,Na de 1-0 ging het hard", sprak Snoep. ,,De uitslag was, denk ik, erg geflatteerd, maar zij maakten de kansen in iede geval goed af."

UITSLAGEN ZATERDAGAMATEURS Tweede klasse E: MZC'11-SSV'65 1-1 (1-0 Masoud Osmanie) - verslag later op deze site

Vierde klasse A: Veere-WIK'57 8-0 MZVC-SKNWK 4-0 Zeeland Sport-FC De Westhoek 5-3 (2-1 David van der Neut, 3-2 en 4-3 Delano Westerink (rechts op de foto)

Meer nieuws