Rotary weer op zoek naar jong talent
Rotary weer op zoek naar jong talent

Rotary weer op zoek naar jong talent

Algemeen

Op drie en tien maart wordt er weer een Schouwen-Duiveland’s Got Talent georganiseerd door de Rotary Schouwen-Duiveland. Kandidaten kunnen zich nog aanmelden.

Het is bedoeld voor jongeren woonachtig op Schouwen-Duiveland van negen tot vijftien jaar. Het is aan de deelnemers zelf waarmee ze het podium op gaan. Er is een try-out met professionele jury op zaterdagmiddag 3 maart  (coachingsmiddag voor deelnemers).  Aad van der Wouden en Margo Lemsom zijn de presentatoren en er zal die derde maart geen publiek zijn.

De finale met publiek is op zaterdagmiddag 10 maart. Deelnemers graag aanmelden voor 17 februari via formulier op website van Rotaryclub Schouwen-Duiveland.

De Rotary is een aantal jaren geleden begonnen met het evenement om jongeren een kans op een podium te bieden. Na het eerste jaar werd het moeilijk om voldoende kandidaten te vinden. Het tweedaagse evenement werd teruggebracht naar een dag. Nu rekent de club er toch weer op dat er zich voldoende jongeren aanmelden voor Schouwen-Duiveland’s Got Talent. Het evenement onderscheidt zich door de diversiteit aan acts, van dansen tot zang.

Meer nieuws