Cultuurprijs Kiwanis  voor Partypuberz
Cultuurprijs Kiwanis voor Partypuberz

Cultuurprijs Kiwanis voor Partypuberz

Algemeen

Serviceclub de Kiwanis kent haar stimuleringsprijs vanavond, vrijdag, toe aan de Pieter Zeeman-band Partypuberz. Aan de prijs is een geldbedrag van €1000 verbonden.

De prijs wordt toegekend aan een winnaar(s) die op een of andere manier een verbintenis heeft met Schouwen Duiveland; met name gericht op kinderen of jongeren.  Dit kan betrekking hebben op cultuur in de breedste zin van het woord.

De Partypuberz hebben hun oorsprong in de schoolband van Pieter Zeeman. Eerder bestond de band al onder de namen Tostiband en Zeep.  De band bestaat uit leerlingen in verschillende leeftijdscategorieën en speelt op diverse gelegenheden en plaatsen. Hun brede repertoire gaat van lieve liedjes tot keiharde rock, met zowel klassiekers als hedendaagse hits.

Kiwanis Schouwen Duiveland heeft gekozen de prijs toe te kennen aan De Partypuberz omdat ze combinatie vormen van jonge enthousiaste “pubers’ die met muziek en cultuur bezig zijn en belangeloos samenwerken met lokale basisscholen, kinderboerderij en evenementen als Aemstie.

Meer nieuws