ZieZaVo: Den Boer pechvogel in laatste minuten

Frank den Boer van FC Kerkwerve/'t Oliegeultje had het niet slechter kunnen treffen tegen LT de Haven in de zaalvoetbalcompetitie van ZieZaVo.

Bij een fysiek maar sportieve wedstrijd kopte hij in eigen doel en hielp LT de Haven aan een overwinning in de laatste minuten bij een stand van 4-4. De uiteindelijke 4-6-overwinning voor LT de Haven was nog te danken aan Robert de Bruine die in de laatste minuut een schot van afstand in het net zag verdwijnen. De koploper in de eerste klasse, De Strandloper/Ginsterveld, kon de winst van 5-2 tegen Stella Boys/'t Centrum pas in de tweede helft bewerkstelligen. Van Oeveren/ZSC'62 had weinig moeite met Deco Home Zierikzee: 9-4. In de tweede klasse A deelde De Strandloper/Ginsterveld 2 de punten met ASZ (0-0). Hierdoor zette ze Fietsoutlet Zeeland de voet dwars door in de tweede gedeelte van de competitie kans te maken op promotie naar de eerste klasse. Fietsoutlet Zeeland won wel met 4-2 van DDEZOM en FC Hanse Staalbouw gaat de kerstvakantie in met haar vijftiende, ongeslagen wedstrijd op rij. Nu was Clerx Elektrotechniek met 4-1 het slachtoffer. In de tweede klasse B won Van Klinken Montage met 6-3 van Stella Boys/'t Centrum 2. Motorenboys zorgde voor promotie naar de tweede klasse A door Vleesboerderij Boot op 2-2 te houden waardoor deze ploeg in de B-klasse blijft.