Basketbalmannen Mevo’80 hebben het een kwart lastig

De mannen van basketbalvereniging Mevo’80 hebben de jongste competitiewedstrijd tegen Smokkelhoek 3 met 53-44 gewonnen.

Een gelijkwaardig eerste kwart zorgde voor een spannend begin. Er waren goede scores aan Mevo’80-kant door inside-acties van Ko Passchier. Ook Patrick Kooijman liet zich gelden onder het bord. In het tweede kwart ging Mevo’80 een tempo hoger spelen waardoor het bij rust 30-16 stond. In het derde kwart koos Mevo’80 voor degelijkheid en schakelde weer een tandje lager. Smokkelhoek 3 ging voor hun laatste kans en pakte dit kwart duidelijk. Met een 37-35-stand werd het vierde kwart zeker nog spannend. In dat kwart kwam Smokkelhoek 3 op een 40-41-voorsprong, maar daarna was het over voor de  ploeg uit Kapelle. Een fanatieker Mevo’80 ontregelde het aanvalsspel van Smokkelhoek 3 en scoorde zelf fraai.