Stella Boys-speler Quant neemt helft treffers voor rekening

Met vier treffers was Tom Quant de gevierde man bij zijn ploeg Stella Boys/'t Centrum in de ZieZaVo-competitie.

Hij tekende voor vier doelpunten tijdens de 8-1-overwinning op het zwalkende LT de Haven uit Renesse. Van Oeveren/ZSC'62 rekende zich al vroeg rijk. Met nog vier minuten op de speelklok stond de ploeg met 2-1 voor op De Strandloper/Ginsterveld. De sterk spelende Kevin Veerhoek rekende echter af met de tegenstander na de gelijkmaker en één minuut voor het eindsignaal met een fraai doelpunt vanuit een onmogelijke hoek op de achterlijn die zomaar tussen de keeper en doelpaal naar binnen gleed. De koploper won fortuinlijk met een beetje geluk toch nog met 3-2. FC Kerkwerve/Oliegeultje won met 5-0 van Deco Home Zierikzee. In de tweede klasse A bleef FC Hanse Staalbouw ook in het veertiende duel ongeslagen: 6-1-winst op DDEZOM. ASZ deed goede zaken met 13-0-overwinning op Clerx Elektrotechniek en Fiets Outlet Zeeland wordt met de 9-6-winst op De Strandloper/Ginsterveld 2 een bedreiging voor De Strandloper in topdrie van dit klassement. In de tweede klasse B zette Motorenboys de overwinningen van afgelopen week door. Het versloeg koploper Van Klinken Montage met 5-4 waardoor de spanning weer terug is in deze poule. Stella Boys/'t Centrum schoot er lekker op los bij de doelman van Faxe: 13-1.