Tweede zege volleybalmannen Forza, vrouwen winnen vijfsetter

De volleybalmannen van Forza hebben hun tweede zege van het seizoen 2017/2018 te pakken.

In de achtste competitiewedstrijd in de tweede divisie C werd Hands Up, de nummer zeven van de ranglijst, zaterdag in sportzaal de Vanger met 3-1 (25-22 25-22 25-16 12-25) verslagen. Voor de stand op de ranglijst maken de vier behaalde punten nog weinig uit want Forza blijft laatste, maar staat nu wel heel kort op de twee andere degradatiekandidaten, Fusion en De Burgst. In Bruinisse begon Forza sterk, ook enigszins geholpen door de vele servicefouten van Hands Up. Aan het einde van de eerste set werd het toch nog spannend, maar Forza, waarbij met namen Yuri van der Sluijs aanvallend op dreef was, speelde het degelijk uit. In het tweede bedrijf werd hard werkend een 18-21-achterstand omgezet in setwinst. In de derde set was Hands Up zodanig gefrustreerd over het de wedstrijdverloop dat Forza er geen kind meer aan had. Voor de eerste zege van de mannen schreven de vrouwen drie punten bij na een overwinning via een spannende vijfsetter. Forza-coach Mark van der Paal zag de volleybalsters met 3-2 van Eramus Volley winnen. De setstanden waren 25-21 20-25 23-25 25-22 15-13.