Succesvolle Lions-actie Movember
Succesvolle Lions-actie Movember

Succesvolle Lions-actie Movember

Algemeen

Martin Bouwman, Hans Beljaars en Ivan van Hese voeren op dit moment landelijk de lijst aan van geldinzamelingsacties in het kader van Movember; de jaarlijkse actiemaand die de strijd aanbindt met prostaatkanker.

De teller is de €5000 al gepasseerd. Alleen door deze maand een snor te laten staan.

De drie zijn lid van de Lions-serviceclub op Schouwen-Duiveland. Die club werd dit jaar getroffen door het overlijden van haar lid Danny de Vries, die prostaatkanker had. Het is hard aangekomen binnen de groep. Dat was voor de drie mannen reden om alles op alles te zetten om extra geld te gaan inzamelen en met succes dus,.

Al vanaf 2013 doet de Lionsclub mee aan Movember. ,,Dit omdat het zeker voor ons mannen een zeer relevant onderwerp is, wat alle aandacht verdient. Dit tot op heden niet zonder succes. Waarbij we onszelf ieder een doel hadden gesteld van €1000 euro, hebben we dit nu al ruimschoots overtroffen. Op dit moment staan we landelijk op nummer één wat betreft fondsenwerving. Individueel nemen we zelfs positie 1, 2 en 3 in. Streven is om deze positie te houden. Hiermee willen we laten zien dat uit iets wat zeer triest is toch iets moois kan komen,” legt Beljaars uit. De actie is te volgen via movember.com

Meer nieuws