Duiveland en ZSC'62 verliezen met dikke 'tennisstand'
Duiveland en ZSC'62 verliezen met dikke 'tennisstand'

Duiveland en ZSC'62 verliezen met dikke 'tennisstand'

Algemeen

De Schouwse derdeklassers Duiveland en ZSC'62 hebben tijdens de zevende speelronde allebei zes goals moeten slikken. Het gebeurde tegen respectievelijk Seolto en Wieldrecht.

Dat de Scharendijkse een nederlaag leed, kon je tegen de nummer twee van de derde klasse eventueel verwachten. ,,Wieldrecht was een maatje te groot", aldus ZSC'62-trainer John Tahapary. Dat de Oosterlandse formatie in Zevenbergen behoorlijk in het stof moest bijten, lag minder in de lijn der verwachtingen. Duiveland-speler Ronald Zwager: ,,Het was een offday: persoonlijke fouten en een fysieke tegenstander". Nog meer goals vielen er te noteren bij SKNWK-De Noormannen: 5-4. Een kopbal van Remon de Jonge uit een corner rond de zeventigste minuut betekende de 4-4 voor de Nieuwerkerkers die zeven minuten voor het einde de 5-4 maakte op sportpark Het Springer. Een voorzet van Julian van Nieuwenhuijze, die zelf ook al tweemaal scoorde, werd binnen gekopt door spits Machiel Schot. ,,Dit zijn de mooiste om te winnen", reageerde SKNWK-trainer Perry Snoep opgetogen. ,,Als team hebben we het geweldig gedaan."

UITSLAGEN ZATERDAGVOETBAL Eerste klasse B: Bruse Boys-Oranje Wit 2-1 (1-1 Yarick Dorst, 2-1 Wesley den Hollander)

Tweede klasse E: De Meeuwen-MZC'11 2-1 (0-1 Martijn van Grunsven)

Derde klasse B: Wieldrecht-ZSC'62 6-1 (3-1 Robin Provoost) Seolto-Duiveland 6-1 (1-1 Ronald Zwager, 2-1 e.d. Barry Steenpoorte)

Vierde klasse A: WIK'57-MZVC 0-3 SKNWK-De Noormannen 5-4 (1- Julian van Nieuwenhuize (penalty), 2-1 Remon de Jonge, 3-3 Julian van Nieuwenhuize (foto), 4-4 Remon de Jonge, 5-4 Machiel Schot) FC De Westhoek-Hoedekenskerke 3-1 (1-1 Lennart Padmos, 2-1 Delano Westerink (penalty), 3-1 Joean Hosiyar)

ZONDAGVOETBAL RESERVES Vijfde klasse: Hansweertse Boys-Ouwerkerk 3-2 DZC'09-sportclub Zierikzee 2-5

Meer nieuws