Derde, maximale nederlaag op rij volleybalmannen Forza

De volleybalmannen van Forza hebben hun derde nederlaag op rij met 4-0 geleden.

In Landgraaf kon de Schouwse ploeg de gelijknamige tegenstander twee sets aardig bijbenen: 25-22 25-21 25-14 25-18. Door het verlies staan de volleyballers laatste in de tweede divisie D. ,,We zitten een beetje in de hoek waar de klappen vallen", liet Forza-speler Valentijn Luijk optekenen. ,,We hadden wederom een krappe selectie waarvan een paar niet honderd procent fit." De eerste set ging na een voorsprong van vijf punten nog wel redelijk gelijk op, maar vanaf de tweede set speelde Forza minder waardoor de thuisploeg de wedstrijd redelijk gemakkelijk naar zich toe kon trekken. Luijk sprak dan ook van 'een onnodig verlies'. In de promotieklasse A verloren de volleybalsters van Forza met 1-3 (27-25 20-25 21-25 23-25) van Next Volley Dordrecht 2. ,,We hebben verloren van een tegenstander waar we minimaal gelijk aan waren", vond coach Mark van der Paal. ,,We hebben verloren omdat we ze in hun spel hebben laten komen. Verdedigend stonden we goed te spelen en servicepass liep ook beter dan de afgelopen weken." Echter, het maken van de punten liet Forza op enkele punten achterwege.