Volleybalsters Forza strijdend ten onder tegen koploper

De volleybalvrouwen van Forza hebben een sterk optreden tijdens de eerste set geen vervolg kunnen geven in het verdere verloop van de wedstrijd tegen koploper HLB Van Daal 3: 1-3 (25-20 19-25 17-25 18-25).

In dat openingsbedrijf had HLB Van Daal 3 zaterdag geen antwoord op de servicedruk en aanvalsspel van de thuisploeg. ,,De tweede, derde en vierde set was het precies andersom", zag Forza-coach Mark van der Paal. ,,Een pluspunt van deze wedstrijd was wederom onze verdediging. Forza vocht voor ieder punt, maar HLB Van Daal 3 liep als terechte winnaar van het veld." Waar de vrouwenploeg strijdend ten onder gingen, hadden de volleybalmannen van Forza een collectieve offday tegen Flamingo's'56. Op eigen bodem werd het 0-4: 20-25 18-25 15-25 15-25.