Polie vertrekt als directeur VVV
Polie vertrekt als directeur VVV

Polie vertrekt als directeur VVV

Algemeen

Patrick Polie heeft aangekondigd per 1 februari 2018 zijn functie als directeur-bestuurder van VVV Zeeland neer te leggen.

Hij bekleedt de functie sinds 1 januari 2014. In deze periode gaf hij leiding aan de fusie van de Zeeuwse VVV’s en de vernieuwing van de VVV-organisatie. Patrick Polie is sinds 2007 werkzaam bij Promotie Zeeland Delta (het voormalige samenwerkingsverband van de Zeeuwse VVV’s), onder andere in de functie van adjunct- en interim directeur. In 2013 werd hij aangesteld om de fusie te coördineren en sinds 2014 is hij directeur-bestuurder van de nieuwe fusieorganisatie VVV Zeeland.

In de afgelopen vier jaar heeft hij diverse vernieuwingen geïntroduceerd, zoals de ombouw van nieuwe VVV inspiratiepunten, een nieuwe digitale strategie (de Digitale Zeeland Experience), een nieuwe marketingstrategie, een ander businessmodel en diverse digitale innovaties zoals de digitale ZeelandPas, het Zeeuws Informatie Distributie Systeem (ZIDS) en een eigentijdse website en app. De Raad van Toezicht is begonnen met de procedure voor een nieuwe directeur-bestuurder.

Meer nieuws