Kroon behoedt Goes in blessuretijd voor nederlaag

Voor de tweede week op rij heeft Ray Kroon zijn waarde bewezen voor hoofdklasser Goes, de ploeg die sowieso knap terugkwam in de uitwedstrijd tegen IFC.

De formatie uit Hendrik-Ido-Ambacht leek soepeltjes op weg naar een zege op het nog ongeslagen Goes van de Renesser voetballer en ging rusten met een 3-1-voorsprong. Een klein kwartier voor tijd werd het 3-2 en enkele minuten in blessuretijd bezorgde Kroon Goes alsnog nog een punt door 3-3 te maken. ,,De bal kwam op de 'zestien' bij mij, ik kapte twee man uit en schoot de bal in de rechterkruising", beschrijft Kroon zijn goal, die een dubbel gevoel aan het treffen overhield. ,,In de 77e minuut stonden we nog met 3-1 achter. We zijn knap teruggekomen, maar misten wel veel kansen. Dus we hadden gewoon moeten winnen." Vorige week maakte Kroon (op de foto in het midden), eveneens als basisspeler twee treffers. (foto René van der Vliet)