Oproep deelname aan opruimactie Grevelingen

Algemeen

Doe op zaterdag 16 september mee met de opruimactie bij de Grevelingendam.

Dan organiseert het NME-centrum (Natuur en Milieu-educatie) samen met de Waste Bag Challenge Schouwen-Duiveland en Doe Mee Verlos de Zee een opruimactie van 10.00 uur tot 12.00 uur. De start is bij de parkeerplek Grevelingendam.

Dankzij de vele aandacht die werd gegeven aan het zwerfafvalprobleem op de Grevelingendam is er eindelijk een oplossing gekomen vanuit de gemeente en Rijkswaterstaat. Samen hebben zij verschillende maatregelen genomen om de toegang tot Zeeland schoon te houden. Er zijn nieuwe afvalbakken geplaatst, er is gezorgd voor informatievoorziening en daarnaast zal er vaker worden opgeruimd.

Om deze actiepunten te benadrukken wordt er een opruimactie gehouden in samenwerking met de gemeente, Rijkswaterstaat, Waste Bag Challenge Schouwen-Duiveland, Doe Mee Verlos de Zee, dorpsraad Bruinisse, Restaurant de Grevelingen, SNS bank & Schoon Zeeland.

Belangstellenden worden om 10.00 uur verwacht bij de parkeerplek Grevelingendam. Daar worden materialen uitgedeeld zoals knijperes, hesjes, werkhandschoenen en vuilniszakken. Na afloop worden alle deelnemers beloond met iets lekkers bij restaurant Grevelingen.Meedoen? Aanmelden bij het NME-centrum Schouwen-Duiveland via e-mail: terry.bom@nmesd.nl of via het facebook evenement van de Waste Bag Challenge

Meer nieuws